Quan algú surt de festa i veu massa alcohol, li pot passar el que va viure un noi de Tasmània. La policia va acabar portant-lo a casa a causa del lamentable estat en què es trobava després d'una nit de borratxera. Els agents, per deixar constància de com va aterrar al seu dormitori i per alertar dels perills d'excedir-se en el consum d'alcohol, van immortalitzar l'escena amb un 'selfie' que s'ha tornat viral.

El protagonista d'aquesta història respon al nom de Reece i va arribar a la seva llar en taxi, però com que no volia baixar del vehicle, el taxista va optar per trucar a la policia perquè es fes càrrec del jove, que presentava una tremenda borratxera. Els agents van ajudar a pujar a casa Reece i el van ficar al llit.

Però perquè el noi no oblidés el que havia passat, els policies van decidir fer-se un 'selfie' amb el telèfon de Reece. Encara que a la foto se'l veu conscient i fent un gest amb la mà, la veritat és que al matí següent el noi no recordava res, fins que va veure la foto al seu mòbil.

"Els cabrons es van fer selfies a traïció després de portar el meu cul borratxo a casa. Quines p***s llegendes!", Va ser el missatge, acompanyat de la instantània, que va enviar Reece a un amic, el qual va compartir la història a la xarxa social Reddit .