Dilluns passat va ser detingut el golfista nord-americà Tiger Woods. El que en un principi es va creure que era la recaiguda de l'esportista en l'alcohol, va acabar destapant un cas d'imprudència al volant no per estar begut sinó per conduir sota els efectes dels medicaments.

Ara, la policia de Florida dóna a conèixer les imatges de la detenció del golfista, en què es pot apreciar el mal estat en què els agents el van trobar. A Tiger Woods li costa esforç mantenir-se en peu, roman amb els ulls tancats i amb prou feines pot pronunciar paraula.

El golfista exnúmero 1 del món Tiger Woods estava adormit al volant d'un vehicle Mercedes-Benz detingut en un carrer a Florida i no sabia on es trobava, segons un informe de la policia divulgat aquest dimarts, un dia després de la seva detenció per conduir sota influència d'alcohol o drogues.

Woods "parlava extremadament lent i arrossegant les paraules" després que un policia del comtat de Palm Beach el va despertar en trobar el vehicle aparcat al costat dret de la calçada però encara encès, segons l'informe.

El golfista es dirigia al sud, allunyant-se de casa seva a Jupiter Island, abans del seu arrest a les 3.00 hora local aquest dilluns, va dir el informe de les autoritats. Va afegir que l'esportista nord-americà va cooperar amb l'oficial però va tenir problemes per caminar i mantenir els ulls oberts.

"Woods va canviar la seva història sobre a on es dirigia i des d'on venia", indicava l'informe, assenyalant en un moment que l'esportista americà va assegurar que tornava d'un viatge a Califòrnia per motius golfístics.

El golfista de 41 anys, que va ser intervingut per alleujar un persistent mal d'esquena a l'abril, va dir aquest dilluns que va ser una reacció inesperada a medicaments receptats i es va disculpar per l'incident. Dues proves d'alcoholèmia van mostrar que el nivell d'alcohol a la sang era de zero, segons l'informe.