El jove valencià que es va convertir en un fenomen viral de les xarxes socials fa anys amb les seves «cèlebres» frases: «Pim, pam, toma Lacasitos» i «Viva España, va el Rey, viva el ordren y la ley», gràcies a la seva aparició en un programa de Cuatro, ha tornat a l'esfera pública després de protagonitzar un nou incident.

En aquesta ocasió no era ell qui conduïa ebri sinó un amic, però després de ser aturats en un control a la carretera N-332, a l'altura de Favara (València), tots dos es van enfrontar als agents de la Guàrdia Civil de Trànsit, als que van agredir i insultar.

Un jutjat penal de València va jutjar dilluns passat el jove, veí de Chelva, i el conductor del vehicle en el qual circulava, qui va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Ares G.N., que va saltar a la fama pel seu peculiar vídeo en què es mofava de la Guàrdia Civil, va reconèixer els fets i va acceptar una pena de 1.080 euros de multa per un delicte de resistència a l'autoritat i 540 euros més per tres delictes lleus de lesions a sengles agents.

El seu amic, que va donar una taxa de 0,60 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat, ha estat condemnat, a més de per aquests mateixos delictes, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li ha retirat el carnet un any.

Una maniobra perillosa

Els fets van passar el 9 d'agost del 2015 quan els dos acusats circulaven en un vehicle, model Seat Ibiza, juntament amb dos joves més, per la carretera N-332. A l'altura del terme municipal de Favara la Guàrdia Civil de Trànsit els va donar l'alto a l'observar que aquest vehicle realitzava una maniobra perillosa, girant en un lloc prohibit amb línia longitudinal contínua.

El conductor ara condemnat va fer cas omís de les indicacions dels agents i va parar a una distància d'uns cinc metres del lloc indicat donant un fort cop de volant. Després de ser sotmès a la pertinent prova d'alcoholèmia el jove va donar una taxa superior a 0,60 mg / l, per la qual cosa se'l va informar que seria sotmès a una segona prova per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Va ser llavors quan aquest es va posar violent amb els agents i va clavar un cop de puny a un d'ells. A l'agressió dels agents s'hi va sumar el conegut com a«Pim, pam, toma Lacasitos», qui alhora que forcejava amb aquests els increpava amb insults de tota mena. Sis agents van patir lesions i els dos joves van acabar detinguts. Per Ares aquesta detenció no és una cosa nova, el març de 2011 també va ser imputat per conducció temerària.