El popular programa infantil 'Barri Sèsam' ha versionat la reeixida cançó 'Despacito', del porto-riqueny Luis Fonsi i el seu compatriota Daddy Yankee, convertint-la en un tema bilingüe anomenat 'El patito.

A 'El patito', els personatges de 'Sesame Street' adapten la lletra de l'èxit d'aquest estiu per fer-la girar al voltant d'un aneguet de goma que és una de les joguines preferits d'Ernie, el conegut com a Epi en la versió espanyola.

"Oh, no! Aquesta cançó una altra vegada no!", es queixa Bert (Blas, en espanyol) a l'escoltar el començament de la música de "Despacito", però al final del vídeo s'uneix també a la melodia: "Eh! Aquesta cançó és a realitat molt enganxosa ".

Convertida en tot un èxit mundial, "Despacito" va aconseguir ser a principis d'aquest mes el vídeo més reproduït en la història de YouTube en superar les 3.000 milions de visites. A més, porta quinze setmanes consecutives en la primera posició de la llista Hot 100 de Billboard, una marca amb la qual va superar el rècord que Los Del Río va establir el 1996 amb "La Macarena" per a una cançó llatina.