04 de desembre de 2017
04.12.2017
40 Años
40 Años

El nadó més petit de la llista d'espera de trasplantaments de la UE rep el seu nou cor

Charlie Douthwaite ha passat connectat a una màquina les seves primeres vuit setmanes de vida

04.12.2017 | 18:12

Una nova vida espera a Charlie Douthwaite, un nadó de només vuit setmanes que acaba de rebre un nou cor després de ser sotmès a un trasplantament. El petit Charlie figurava a la llista d'espera de trasplantaments de la UE. Ell era el més jove del llistat i resultava complicat trobar un òrgan compatible amb la seva curta edat. Afortunadament, el miracle ha estat possible i Charlie Douthwaite ha rebut un nou cor que li permetrà sobreviure, fet que el converteix en el nadó més petit mai abans trasplantat a la Unió Europea.

Charlie Douthwaite pateix una malaltia denominada síndrome del cor esquerre hipoplàsic, que li provoca que aquest òrgan no estigui desenvolupat de forma correcta i posa en risc la seva vida.

Els pares del petit, Steve i Tracie, una jove parella de 32 i 30 anys, temien que el seu fill no rebés a temps el seu nou cor, de manera que van llançar un avís a través del Freeman Hospital de Newcastle. Aquesta acció ha donat els seus fruits i finalment s'ha pogut dur a terme el trasplantament a Charlie Douthwaite, que prèviament ja havia estat sotmès a una intervenció quirúrgica i ha aconseguit sobreviure les seves primeres vuit setmanes de vida connectat a una màquina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema