Una nova vida espera a Charlie Douthwaite, un nadó de només vuit setmanes que acaba de rebre un nou cor després de ser sotmès a un trasplantament. El petit Charlie figurava a la llista d'espera de trasplantaments de la UE. Ell era el més jove del llistat i resultava complicat trobar un òrgan compatible amb la seva curta edat. Afortunadament, el miracle ha estat possible i Charlie Douthwaite ha rebut un nou cor que li permetrà sobreviure, fet que el converteix en el nadó més petit mai abans trasplantat a la Unió Europea.

Charlie Douthwaite pateix una malaltia denominada síndrome del cor esquerre hipoplàsic, que li provoca que aquest òrgan no estigui desenvolupat de forma correcta i posa en risc la seva vida.

Els pares del petit, Steve i Tracie, una jove parella de 32 i 30 anys, temien que el seu fill no rebés a temps el seu nou cor, de manera que van llançar un avís a través del Freeman Hospital de Newcastle. Aquesta acció ha donat els seus fruits i finalment s'ha pogut dur a terme el trasplantament a Charlie Douthwaite, que prèviament ja havia estat sotmès a una intervenció quirúrgica i ha aconseguit sobreviure les seves primeres vuit setmanes de vida connectat a una màquina.