El dia de Sants Innocents, el 28 de desembre, sempre deixa anècdotes i notícies ben divertides. Com no podia ser de cap altra manera, avui han aparegut diferents innocentades a la Catalunya Central i arreu del món. Tot seguit en fem un recull de les més divertides. Marques comercials, clubs de futbol, diaris esportius, cadenes de televisió...

Núria Picas, presidenta del Parlament

Sens dubte, el número 1 del dia l'ha aconseguit Núria Picas. L'atleta berguedana, que anava a la llista d'ERC a les eleccions del 21-D, ha anunciat que seria la pròxima presidenta del Parlament de Catalunya. Fins i tot Carme Forcadell l'ha contestat i li ha seguit la broma. Molta gent s'ha empassat la innocentada de l'atleta.

El personal de l'Ajuntament de Berga crearà una candidatura per concórrer a les eleccions municipals de 2019

Els treballadors de l'Ajuntament de Berga constituiran una candidatura conjunta per presentar-se a les eleccions municipals de 2019. Aquesta és la decisió que ha pres el personal laboral del consistori després de reunir-se en assemblea aquest dimecres amb l'objectiu d'accedir a l'alcaldia de Berga i "posar fi a anys de mala gestió", segons han informat els delegats de personal de l'ens local. Els treballadors, però, no crearan cap partit polític, sinó que presentaran una candidatura a través d'una agrupació d'electors que haurà de comptar amb el suport de l'1% d'inscrits al cens electoral en la circumscripció corresponent. Per fer-ho, els treballadors portaran a terme una recollida de signatures durant la botifarrada popular que oferiran a la ciutadania el proper 23 de febrer de 2018.

El Montepio proposa el desdoblament en quatre carrils de la carretera de Manresa a Can Maçana BP-1101

Cristiano Ronaldo torna la pilota d'or

Una Fanta amb sabor d'olives

Kit-Kat de pizza?

Turrons de gamba

McDonalds presenta... les noves McDalenas

Xavi Hernàndez, nou director esportiu del CE Vila Olímpica

Tornen els mòbils vintage

El Maxibon sense galeta!

El Mérida fitxa a Neymar

El nou vehicle de la Guàrdia Civil

El Leganés instal·la una pista de gel al camp

El nou servei d'Spotify

Maraques de xocolata

Levi's i els animals

Milka es passa al verd

Els Donettes vindran volant

Hamburguesa i iogurt?

La sèrie d'OT