'Despacito', la cançó de Luis Fonsi i Daddy Yankee que tants èxits ha recollit, ha estat hackejada a Youtube. El videoclip oficial de la cançó al canal LuisFonsiVEVO superava els 5.000 milions de reproduccions a Youtube i ara ja no es pot veure.

Fa tan sols uns dies, Luis Fonsi assegurava que aquesta cançó és fins ara el seu major èxit i que amb tanta sobre exposició fins i tot podria arribar a resultar pesada: "La gent potser es cansa del 'Despacito', però jo no"... Doncs sembla que per als hackers així ha estat.

De moment haurem d'esperar el desenllaç de l'assumpte que ha causat gran enrenou a les xarxes socials i són molts els que demanen la tornada d'aquesta cançó a Youtube com més aviat millor. El compte oficial de Hackers a Twitter no ha trigat a comunicar-ho: "Nou: La compte de LuisFonsiVEVO a YouTube hackejada. L'atacant acaba de canviar el títol i la miniatura de 'Despacito', el vídeo de YouTube més vist amb més de 5 mil milions vistes . Kuroi'sh és el mateix hacker que va piratejar dos comptes de Twitter la setmana passada "