Fer el que fa Beyoncé en un escenari no és fàcil, ni pot fer-ho qualsevol. La reina del pop ho va demostrar un cop més al festival de música de Coachella d'aquest any amb l'inesperat retrobament amb les Destiny 's Child. És per aquest motiu pel qual Twitter i les xarxes socials han caigut rendits als peus d'aquesta jove imitadora que li ha sortit i que ha clavat els seus passos de ball precisament en aquesta actuació.

Brianna Bundick-Kelly, coneguda a Twitter per 'Briyonce', després del seu recent fama, és una jove universitària que va sorprendre a tots per ser capaç d'aprendre en 40 minuts la coreografia completa que Beyonce tenia preparada per Coachella.

«Si pensaves que em quedaria aquí asseguda a aprendre'm la coreografia de ball com si fos una més de les ballarines de suport de Beyoncé... Estàs absolutament encertat!», Feia broma Brianna al tuit en què va compartir la seva actuació.

El vídeo original de la coreografia de Briyonce té més de cinc milions de reproduccions, i ha obtingut poc menys de 400.000 m'agrada i més de 100.000 retweets.

Gabrielle Union, Monica Lewinsky, i la pròpia Michelle Williams de Destiny 's Child han felicitat a la jove a Twitter.

La fama d'Brianna va arribar fins a oïdes d'Ellen DeGeneres, que li va buscar un forat en el seu programa per al 24 d'abril per demostrar el seu talent. Allà va aprofitar per aclarir que encara que va trigar només 40 minuts a aprendre el ball, el va portar realment una hora perfeccionar perquè «és el que faria Beyoncé».

Actitud no li falta.