L'influencer gironellenc Marià Casals segueix en auge i el seu nom no para de ressonar. El jove berguedà té més de 245.000 mil seguidors a la xarxa social Instagram i la seva imatge continua fent-se més i més popular. Com a mostra, fa pocs dies Casals va visitar el popular festival nord-americà de música i art Coachella 2018.

Casals no para quiet i segueix complint somnis. Recentment ha llançat la seva pròpia marca de roba, Sir Elvis Brand, i també el seu canal de Youtube.

D´aquesta manera, la influència del gironellenc no s'atura i continua sent el berguedà més internacional. La seva presència a les ràdios o a les televisions és ja una constant.

A continuació repassem els seus treballs més destacats i els seus marges d'actuació per a aquells que encara no el coneixen:

Anunci Nocilla

Marià Casals protagonitza l´anunci de la nova Nocilla Cero. Junament amb les influencers femenines @lptrevijano i @carla_dipinto. El gironellenc apareix sovint a la petita pantalla amb aquest anunci.

Videoclip Becky G

Aquest va ser el punt d´inflexió en la seva carrera com a Influencer. Marià Casals va aparèixer l'any 2017 al vídeoclip «Todo cambio» de l´artista internacional Becky G i la seva popularitat va augmentar com l'escuma.

El Corte Ingés

Marià Casals no només aparèix a la televisió o als vídeos de Youtube. Si camines per Madrid aquests dies, el pots veure en grans dimensions en un anunci de la campanya d´estiu de El Corte Ingés.

Sir Elvis Brand

Si segueixes a Marià Casals, sabràs que el seu gosset és importanissim per a ell. Tant és així, que l´Elvis és la imatge de la marca de roba que el gironellenc ha llençat recentment.

A la següent pàgina web pots trobar tots els seus productes: https://sirelvisbrand.com/

Canal de Youtube

L´últim pas de l´expansió de Marià Casals en el panorama influencer mundial ha estat el seu canal de Youtube. Tot i que de moment hi ha pocs vídeos, el gironellenc espera explotar-lo més properament i seguir-se aproximant als seus seguidors: https://www.youtube.com/channel/UCSXjc3tspu4vhCYaYLO4_ZA