La Guàrdia Civil investiga dues persones per conduir de manera "manifestament temerari", ja que el conductor i la seva acompanyant mantenien relacions sexuals mentre circulaven per l'AP-6, a l'altura de Villacastín (Segòvia).

El passat dia 18 de setembre el Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit del Subsector de Trànsit de Segòvia va tenir coneixement de l'existència d'un vídeo a les xarxes socials, en què es podia observar com el conductor d'un turisme i el seu acompanyant mantenien relacions íntimes mentre circulava, segons ha informat el Ministeri d'Interior en una nota de premsa.

El vídeo original, el qual va ser remès a l'autoritat judicial, té una durada de 32 segons i va ser gravat en aquesta via d'alta capacitat amb tres carrils per cada sentit.

El vehicle circulava pel carril central i sobre les marques viàries de delimitació dels carrils, segons han detallat les mateixes fonts.

Després de les gestions realitzades pel Grup de Recerca del Subsector, s'ha determinat que el vídeo va ser gravat al llarg de la tarda de dissabte dia 15 de setembre al quilòmetre 80 de l'esmentada via, terme municipal de Villacastín i Partit Judicial de Santa Maria la Real de Neva.

Després de visualitzar les càmeres de control de trànsit, els agents van poder localitzar el turisme i confirmar la identitat del conductor, així com constatar que resideix a la comunitat de Madrid.

Els investigadors van localitzar el domicili del responsable, procedint a la comunicació dels fets que s'investiguen i van informar al conductor que se'l considera presumpte autor.

El responsable ha reconegut els fets i ha identificat al seu acompanyant, que també ha estat investigada per conducció manifestament temerària.

Aquesta conducta podria comportar fins a 500 euros de sanció i ser castigada amb penes de presó d'entre 6 mesos i 2 anys i privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors per temps superior a 1 i fins a 6 anys.

L'atestat instruït ja ha estat remès al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Santa María de Neva, juntament amb el vídeo original dels fets.