L'influencer de Gironella Marià Casals ha decidit obrir a tothom les portes de casa seva en el seu darrer vídeo de Youtube amb un house tour on presenta, a més dels seus companys, la seva habitació. El pis està situat al barri de la Sagrada Família de Barcelona, i amb ell hi viu Eduard Torres, un altre conegut influencer de la Catalunya Central, i el seu manager.

El jove berguedà té més de 245.000 mil seguidors a Instagram i la seva imatge cada dia es més popular. Actualment té més de 245.000 mil seguidors i ha treballat a un anunci de Nocilla, a un videoclip de Becky G, per la marca Levis i molts més. Dia a dia el seu nom no para de ressonar i a Youtube ha trobat una nova manera de connectar amb els seus followers.

Si vols saber com és el nou pis de Marià Casals, no et perdis el vídeo. Ja t'avancem que no és molt gran i et sorprendrà la seva habitació!

El pis consta de tres habitacions, un lavabo, cuina, menjador i un vestidor. Encara que no és molt gran l'espai està molt ben aprofitat, fins el punt que el llit de Marià és plegable a la paret i també han fet els mobles a mida.