25 de febrer de 2019
25.02.2019

La viral resposta d'un nen a la pregunta d'un pallasso que animava el seu aniversari

La innocència i l'espontaneïtat del menor han captivat als més de 1,8 milions d'usuaris que han vist el vídeo

25.02.2019 | 20:51

L'espontaneïtat i la innocència d'un nen a l'hora de respondre les perspicaces preguntes d'un pallasso que animava la seva festa d'aniversari han captivat el públic de les xarxes socials després de la difusió de l'escena a Facebook.

A la ciutat d'Hermosillo, a Sonora, Mèxic, un pallasso amb dots còmiques treu a l'escenari al protagonista de la festa, un nen disfressat de Capità Amèrica, per fer-li unes preguntes davant dels seus amics i familiars.

"Han vingut tots els teus amics?" arrenca preguntant el pallasso. En escoltar la pregunta, el petit respon amb un temorós "sí". El comediant prossegueix amb un: "I han vingut tots els que volies que vinguessin?", El nen respon amb un altre tímid "sí". La innocent entrevista segueix el seu curs en la mateixa tònica fins que el pallasso pregunta: "I ha vingut algú que no t'hagi portat regal?".

La resposta del nen el va deixar descol·locat i es va guanyar les rialles i els aplaudiments del públic present i el dels més de 1,8 milions d'usuaris que han vist l'escena compartida en xarxes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook