La presentadora i humorista Paz Padilla fa anys que passa temporades a les comarques de Girona, on és propietària d'una espectacular casa rural. Va ser allà on probablement va viure una de les experiències més colpidores de la seva vida, i que aquesta setmana ha revelat públicament a la televisió.

"Alguna vegada heu vist una nau espacial o objectes voladors no identificats?" Va ser la pregunta que va llançar als companys que fan de jurat al programa Got Talent (Edurne, Eva Isanta, Risto Mejide) durant un descans. I va afegir: "Jo he vist un OVNI. A Girona, eren les 2 de la matinada. Hi havia una llum molt gran... la llum era molt a prop i es va quedar quieta. Tots vam mirar-la estranyats,... i tot d'una va pujar cap amunt súper ràpid i va desaparèixer".

Davant la incredulitat dels seus companys de programa, Paz Padilla va afegir que "vaig passar una por horrorosa".

"Però com anaves tu? Segur que era un drone" va dir Risto Mejide. "A tu t'han passat moltes coses paranormals, no?", preguntava Edurne sorpresa. "Perquè sóc hipersensible, no com vosaltres que sou freds i calculadors", replicava Padilla, ja entre rialles.