En un dels seus directes a la plataforma de streaming Twitch, ElRubius va rebre prop de 4.000 euros d'una donació que li va fer un dels seus seguidors. Twitch funciona amb un sistema de donacions en el que els seguidors poden donar una retribució econòmica a l'streamer. Tot i això, aquesta donació va sorprendre a ElRubius per la seva elevada quantitat i també per qui li va fer, un nen de 13 anys.

Quan el youtuber es va posar en contacte amb el seu donador per saber qui era, va descobrir que es tractava d'un menor de 13 anys que semblava que amagava alguna cosa. ElRubius va intentar esbrinar d'on havia tret els diners el jove seguidor ja que pensava que li havia agafat la targeta als seus pares. El nen no va respondre clarament a cap pregunta i no va quedar clar com va poder fer aquesta gran donació.

Per assegurar-se que no s'ha comès cap il·legalitat per aconseguir els diners, ElRubius ja s'ha posat en contacte amb Twitch "per veure què està passant" ja que "aquest nen portava donant tot el dia a streamers".