El succés va tenir lloc a Colòmbia, concretament a la zona de Cali i no ha deixat ningú indiferent. Una dona de 32 anys (coneguda popularment com "La Fera"), va morir fa dies d'una aturada cardíaca després de portar cinc hores consecutives mantenint relacions sexuals en un conegut hotel. La parella de la morta va assegurar a un diari colombià que quan la dona estava mantenint relacions sexuals amb ell va dir que es trobava malament. Al cap de pocs minuts va convulsionar i es va esvair.

L'home va trucar a urgències però els metges no van poder fer res per salvar-li la vida a la dona, que va ser traslladada a l'hospital Universitari del Valle segons ha informat el diari El País. La veritat és que els rumors s'han disparat des que es conegués la notícia i hi ha qui apunta que la dona hauria consumit algun tipus d'estupefaent per aguantar més de cinc hores mantenint relacions sexuals.

Precisament aquest consum de droga unit a l'elevat exercici físic hauria fet que patís una aturada cardíaca que va acabar amb la seva vida.

Fonts pròximes al cas asseguren que la dona va arribar amb vida a l'hospital però un cop al centre mèdic va acabar perdent la vida.