24 de maig de 2019
24.05.2019

La perspicaç resposta d'Ana Pastor quan Broncano li pregunta pel sexe

Va acudir com a convidada a «La Resistencia» i es va atrevir a respondre les qüestions més incòmodes

24.05.2019 | 19:11
La perspicaç resposta d'Ana Pastor quan Broncano li pregunta pel sexe

Ana Pastor va acudir aquest dijous com a convidada al programa de David Broncano 'La Resistencia'. El presentador, com fa amb tots els entrevistats, li va formular les incòmodes preguntes sobre quantes vegades ha tingut sexe en l'últim mes i quants diners té.

Pensant que la presentadora no estava disposada a contestar, Broncano li va proposar canviar les dues preguntes per respondre a qui votaria a les eleccions d'aquest diumenge. Però ella tenia clar que sí que respondria com la resta de convidats a les preguntes de Broncano ,i per tant, és possible que ja portés les respostes preparades.

"Pel que fa als diners, tot el que tenia estalviat, que no era molt, està invertit a Newtral per pagar les nòmines de 59 persones", va assegurar la periodista. I per contestar la pregunta sobre el sexe, Pastor va recórrer a la perspicàcia per sortir airosa de la situació: "Saps com es diu el programa que fan els matins a La Sexta? Et diu alguna cosa el nom?". "No m'esperava un gir còmic com aquest", va afirmar Broncano quan va entendre la referència que la convidada acabava de fer a 'Al Rojo Vivo'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit