La jove Vivian Gómez no esperava causar tan enrenou a les xarxes socials amb el vídeo de la seva càmera de seguretat. I és que les imatges, en les que es pot veure una estranya i sinistra criatura caminant pel jardí d'aquesta nord-americana, han avivat tota mena de teories.

"Primer vaig veure una ombra caminant des de la porta principal i després vaig veure aquesta cosa... Algú més ho ha vist en les seves càmeres?", Preguntava Vivian a les seves xarxes socials. Aquesta dona de Colorado assegurava a més que les altres dues càmeres de seguretat de casa no van captar la figura "per alguna raó".

Des que les imatges van arribar a la xarxa, els usuaris no han deixat d'intentar desxifrar aquesta figura misteriosa. Mentre uns asseguren que es tracta d'un extraterrestre, altres més escèptics diuen que es tractaria d'una broma planejada o fins i tot d'un nen caminant amb xancletes.

No obstant això, els fanàtics de Harry Potter han fet broma amb el més que raonable semblança de l'estranya figura amb l'elf domèstic Dobby.