"Som d'Hisenda i hem vingut a embargar teu casament". Aquestes són les paraules que va sentir una núvia en ple banquet, quan es va trobar amb dos inspectors d'Hisenda.

Ella i la seva parella celebraven el seu enllaç el passat 1 de juny a Badajoz i en aquest primer moment es van pensar que els agents volien comprovar si havien fet pagaments en negre o investigar els regals.

Però el seu objectiu no era aquest, sinó demanar als nuvis que el pagament a l'empresa de càtering es fes directament a Hisenda perquè l'empresa devia diners al fisc. La interrupció va provocar un caos en el dia més important de les seves vides i es van quedar sense tallar el pastís ni brindar per la seva felicitat eterna.

La parella va intentar recuperar la normalitat i seguir celebrant la seva festa com si res hagués passat, però segons informa el diari Hoy, la Guàrdia Civil es va presentar en ple ball per demanar-los una declaració. Ara han contractat un advocat i presentaran una reclamació a l'Agència Tributària per demanar danys morals.