"Truca ara i fes-te milionari" apareix escrit en un moment del nou videoclip de Rosalía, sota el número de telèfon 644096278. Però, què passa s'hi marques aquests números inclosos dins del hit "Milionària" de la sesrovirenca?

Molts seguidors de la cantant ja ho han provat i la resposta que obtenen és un missatge de veu que diu: "Ho sentim, però la bústia de veu de la persona a qui truques està ple, no és possible deixar un missatge".

"Milionària" s'ha convertit en un fenòmen viral a Youtube. És la primera cançó en català de Rosalía i en menys de 48 hores ja suma 2,5 milions de reproduccions en aquesta plataforma de vídeos.

El videoclip emula un concurs televisiu d'aspecte vuitanter en què la cantant exerceix de concursant i guanya diverses quantitats de diners. I és entorn al segon 12 del vídeo quan apareix el telèfon 644096278.

La cantant ha explicat que aquest és el primer tema que ha composat i publicat en català, i la primera cançó "inspirada en rumba catalana". Afirma que la va començar a Sevilla mentre s'esperava a l'aeroport i la va acabar a Barcelona.