23 de juliol de 2019
23.07.2019

La crítica viral d'un professor per l'actitud dels diputats durant la investidura: «Són pitjors que els nens»

A molts dels parlamentaris se'ls ha vist enganxats a la pantalla del mòbil en lloc d'escoltar els discursos

23.07.2019 | 20:43
La crítica viral d'un professor per l'actitud dels diputats durant la investidura: «Són pitjors que els nens»

Un professor de secundària s'ha queixat de la manca d'atenció d'alguns diputats durant el debat d'investidura i és que a molts d'ells se'ls ha vist enganxats a la pantalla del mòbil en lloc d'escoltar els discursos.

Després de gairebé tres mesos de la celebració de les eleccions, el debat d'investidura d'aquest 22 de juliol es presentava com una data clau en el calendari polític. Tot i això, l'actitud d'alguns parlamentaris, més pendents del telèfon que de les paraules dels oradors ha estat font de crítiques a les xarxes socials.

Un dels qui ha denunciat la situació ha estat un professor de secundària, Jagoba Álvarez Ereño, a través del seu Twitter, una resposta que s'ha fet viral. "Soc partidari que els diputats i les diputades no puguin usar mòbils a l'hemicicle. Menys encara quan estan en plena sessió d'investidura. Són pitjors que els i les alumnes", ha piulat. I seguidament ha afegit: "Sabeu què és estar anys explicant als alumnes i les alumnes el que no han de fer en una presentació i després veure això? Explicar que l'oient també ha de tenir unes pautes de comportament a l'escolta i després veure això?".


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit