Josep Maria Bartomeu ha denunciat AuronPlay per dir-li "Nobita" en un missatge de Twitter. Ha estat el propi youtuber qui ha confirmat la notícia a través d'un vídeo penjat al seu canal que es titula "M'ha denunciat el president del Barça".

Raúl Álvarez, conegut a les xarxes socials com a AuronPlay, té prop de 18 milions de subscriptors. El youtuber explica que el 2017, quan Neymar va marxar del Barcelona al PSG, va començar fer bromes, sobretot a Twitter, fent comentaris sobre el davanter i també sobre el president del Barça.

"Bartomeu, dimissió" o "Neymar, m'has fotut la vida" van ser algunes de les piulades que AuronPlay va dedicar al president del Barça. Però el tuit que més va molestar a Bartomeu va ser: "Nobita, anem a per tu". Segons la denúncia mostrada per AuronPlay, Bartomeu va considerar que aquesta comparativa amb el personatge de 'Doraemon' és "despectiva", a més d'una "amenaça evident".

La denúncia de Bartomeu a AuronPlay recull a més que "el querellat es va dedicar a través del seu canal de Twitter a proferir tota mena de comentaris en contra del FC Barcelona, el mateix jugador i de rebot el president de l'entitat".

El Youtuber, que va rebre la denúncia l'octubre de l'any passat, no entén com les seves bromes podien haver acabat en una "denúncia criminal". Així i tot, AunronPlay assegura que la jutge no ha admès a tràmit la denúncia i que finalment tot ha quedat en una anècdota.