Ho adverteixen els professors i no es cansen de repetir-ho: és gairebé més perillós el que fan els pares que les entremaliadures dels nens a les aules. Tant, que diverses associacions de docents ja han advertit contra els polèmics grups de Whastsapp on es parla de quasi tot i no es deixa en gaire bon lloc a nens amb dificultats ni professors. Un usuari de Twitter ha narrat la seva experiència en un d'aquests grups de Whatsapp. La seva història s'ha convertit en viral i, segons molts, és una bona mostra del que passa cada dia en moltes ciutats.

"Tot va començar en la reunió que es va fer el juny per donar-nos la benvinguda a l'escola", comença el relat el protagonista d'aquesta història, assegurant que ja aleshores es va adonar que a l'escola hi havia una "cuchipandi" d'unes quinze persones que ja es coneixien de l'escola bressol "i s'estaven fent els amos del cotarro". Els pares van votar delegat que va ser després el que va demanar els números de telèfon per crear el temut grup de Whatsapp de pares d'alumnes.

"Aquí va començar el malson, resulta que la 'cuchipandi' posava gracietes que només entenien ells, fins i tot quedaven entre ells des del xat", assegura el tuitaire posant l'accent que aleshores era juny i el curs "ni tan sols havia començat". L'home en qüestió va demanar, un dia que es va trobar el grup saturat, que es limitessin els missatges a assumptes del col·legi.

El protagonista d'aquesta curiosa història es va cansar tant que fins i tot va arribar a parlar amb la seva dona a través del grup. Va haver-hi discussions fins i tot sobre la truita que havien de menjar per sopar. L'administrador del grup, conscient del que estava passant va assegurar que prendria mesures. Sense pensar-s'ho dues vegades el tuitaire va contestar. "Que prendràs mesures? Jo no ho faria Àlex, no crec que aguantis la comparació amb un negre". I, evidentment, el van expulsar.

La història del Whatsapp ha triomfat tant que ara amenaça de difondre altres històries relacionades amb el col·legi com ara el festival de Nadal. Ara, assegura, han passat tres mesos des que va començar el curs i cap dels pares li parla.