Un camió va quedar enfonsat aquest dilluns després de cedir el paviment d'un carrer de Torroella de Montgrí. El succés es va produir pels volts de dos quarts de set de la tarda i el mateix xofer del camió de dos eixos va alertar els Bombers que s'havia enfonsat el paviment i havia quedat encallat al vial.

Les rodes de carrera van quedar enfonsades i a tocar de la vorera, cosa que feia impossible que el vehicle pesant pogués avançar. Aquest vehicle pesant transportava palets amb ciment i els Bombers, amb dues dotacions, van treure'n la càrrega per tal d'alleugerir el pes del vehicle.

Un veí de l'edifici no ha pogut passar la nit a casa arran del succés perquè no podia accedir-hi. En concret, va malmetre una finestra, ja que va quedar recolzat a la façana d'un edifici de planta baixa i dues plantes del carrer Fàtima de la població. També va causar problemes a la instal·lació elèctrica.

També, segons fonts del cos d'emergències, van revisar que l'edifici no quedés afectat i van comprovar que l'estructura no. Però que sí hi havia afectació en una finestra i el sistema elèctric.

Efectius dels serveis de subministrament també van desplaçar-se fins aquest carrer i juntament amb els Bombers van comprovar que no hi havia cap mena de fuita.

A lloc també s'hi va desplaçar la Policia Local de Torroella de Montgrí que va balisar la zona.