08 de desembre de 2019
08.12.2019

Pugen una pacient que porta 109 dies a l'UCI a l'últim pis de l'Hospital «perquè vegi la llum del sol»

Les xarxes socials s'emocionen amb la imatge que mostra el gest de generositat amb el personal sanitari de l'Hospital Universitari amb un malalt

08.12.2019 | 15:04
La pacient, a l'última plana de l'hospital

A vegades no calen gaires paraules per explicar les millors històries. Altres vegades, només una imatge ho diu tot. Aquest és el cas del petit missatge que un usuari de Twitter va llançar el passat 4 de desembre a través de les xarxes socials. @juanviert va publicar una foto amb la qual mostra un gest d'humanitat del personal sanitari de l'Hospital Universitari de Canàries amb una pacient. "Ahir el personal de l'Hospital Universitari va pujar al desè pis de la torre de l'hospital una pacient que porta 109 dies a l'UVI (on no arriba la llum natural) perquè veiés la llum del sol".

Aquest moment ha commogut les xarxes socials, on el tuit compta amb milers de 'likes' i nombrosos missatges d'agraïment, com aquest: "Són realment les persones el valor més important amb què comptem. Gràcies a tants professionals que cada dia amb dedicació, esforç i humanitat fan que la vida dels altres sigui una mica millor".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit