La venjança és un plat que se serveix fred. Això devia pensar aquest jove xinès que sense cap problema va decidir revelar la infidelitat de la seva nòvia el dia del casament, davant de tots els convidats. I no només això, per a més impacte va descobrir que la noia li era infidel amb el seu propi germà.

Enmig de la celebració de l'enllaç, quan se suposava que s'anaven a projectar uns vídeos sobre la relació dels nuvis, en el seu lloc tots els assistents van poder veure una cita en un hotel entre la núvia i el germà del nuvi. Imatges en què es veu sexe explícit entre ells.

"¿Creies que no ho sabia?", Li diu llavors el nuvi, al que la jove respon llançant-li el ram de flors. Després d'això, s'embranquen en una discussió i els familiars d'una i altra banda han de separar-los.

Els vídeos han donat la volta a el món a través de les xarxes socials i l'opinió es divideix entre els que donen suport a la venjança de el nuvi i entre els que li critiquen la conducta per respondre així a la infidelitat.