Els clubs de futbol, davant la impossibilitat d'albergar en les seves graderies a aficionats, ja s'han posat a la feina per a intentar pal·liar el buit. Mentre que en alguns esdeveniments esportius s'ha apostat per lones que li donen color a les butaques, el FC Seül, equip de la K-League -Primera Divisió de Corea del Sud-, va col·locar nines inflables a les sxeves graderies.

La visita al feu del Seül, en la trobada disputada aquest diumenge, va deixar una estampa inèdita i que ha incendiat les xarxes socials de l'equip coreà que, ja han demanat disculpes a la seva massa social: "Lamentem sincerament que els nostres aficionats se sentin incòmodes. Ens vam assegurar des del principi que no tinguessin res a veure amb les joguines sexuals".

A favor del FC Seül cal dir que els prototips estaven vestits amb diferents robes, fins i tot amb l'elàstica de l'equip que 'defensaven'; utilitzaven màscara; i estaven separades per diverses butaques, respectant el distanciament social. El risc de contagi entre elles era mínim; el que no sembla tan clar és que els futbolistes hagin sentit la calor dels seus nous acèrrims.