Després de l'èxit de l'espelma "Això fa olor de la meva vagina", l'actriu i empresària Gwyneth Paltrow torna a l'atac i proposa ara una nova espelma que batejat amb el nom "Això fa olor dels meus orgasmes", amb diferents matisos aromàtics entre els quals predominen notes florals i cítriques. Desprenen "una aroma sexy, sorprenent i tremendament addictiu", promet Paltrow, de 47 anys, i propietària de la botiga online "Goop".

La pròpia actriu va presentar les noves espelmes en una entrevista amb l'humorista, presentador de televisió i actor Jimmy Fallon, en la qual va explicar que el nou producte conté notes d'ingredients com la flor del taronger, baies de cassis, te negre i roses de Turquia.

Costa uns 66 euros

"Fins i tot, hem decorat la caixa amb focs artificials", va assenyalar l'actriu mentre mostrava a càmera amb picardia el nou producte de l'univers Paltrow. Segons la descripció de la vela "Això fa olor dels meus orgasmes", que es ven per 75 dòlars, (66 euros) és d' "una aroma sexy, sorprenent i tremendament addictiu".

A banda de la seva faceta com a actriu, la protagonista del film Shakespeare in love (1998) és coneguda per ser una particular prescriptora de bellesa, moda i estil de vida que dona a conèixer de primera mà a través del seu projecte, Goop, una companyia que s'ha especialitzat en la venda de productes de moda, cosmètica i llibres, entre molts altres elements.