BTS va llançar el 20 d'agost 'Dynamite', el seu nou senzill, i arran de l'enorme èxit, la banda de k-pop ja ha publicat dues versions remix de la pista, primer tema de la banda íntegrament en anglès.

El segell Big Hit Entertainment ha anunciat el llançament d'una versió acústica i una versió EDM. "Si bé la versió acústica posa en primer pla les veus dels membres, l'EDM és una reordenació de la cançó original que maximitza les vibracions optimistes i divertides", ha explicat la discogràfica en un comunicat.

'Dynamite' ha trencat rècords i s'ha situat en el primer lloc del top 50 de Spotify. El videoclip també ha arrasat a YouTube, on va superar 101 milions de reproduccions en les seves primeres 24 hores. Actualment el clip dirigit per Yong Seok Choi suma més de 184 milions de visualitzacions.

Publicar Dynamite no era originalment part dels plans de BTS. La cançó arriba tot just sis mesos després del llançament del quart àlbum d'estudi del grup, 'Map of the Soul: 7', que va sortir a la venda el passat 21 de febrer. No obstant això, els membres de la formació van canviar d'opinió després d'escoltar la versió final i van decidir que podria ser un bàlsam per als fans en plena pandèmia de coronavirus.

"Quan la vam escoltar vam pensar que era molt divertida i emocionant, una cançó divertida i alegre que no era tan seriosa. Simplement ens fa sentir bé", va explicar RM en una roda de premsa, tal com recull Variety. "Realment volíem compartir aquesta energia amb els fans el més aviat possible", va afegir.

A més de la nova cançó i les seves versions, BTS estrenarà aquest any 'Break the Silence: The Movie', quart documental centrat en la banda i que segueix els artistes durant la seva gira mundial.