La Policia Municipal de Madrid ha denunciat a un jove, disfressat de Batman que es dedica a pujar vídeos a les xarxes socials, que circulava per la Gran Via en un vehicle d'alta gamma sense la documentació en regla, segons han informat a EFE fonts de la investigació.

En un vídeo difós a les xarxes socials, que va ser gravat per un ciutadà, dos agents municipals paren un cotxe negre conduït per un home vestit de Batman i acompanyat per un altre que porta una mascareta negra i un barret blanc.

"De vegades ens toca enfrontar-nos a tot tipus de situacions i armar-nos de paciència, fins i tot els superherois han de respectar les normatives", adverteix la Policia Municipal de Madrid en el seu compte de Twitter.

I és que "amb la seguretat viària no es juga", de manera que aquest home va ser "denunciat i de tornada a la Batcova".

També s'ha referit a aquest incident l'Associació de Policia Municipal de Madrid (APMU), que destaquen que la policia "sempre" està "en alerta en el seu treball".

"Ni Batman per molta pressa que tingui pot cometre infraccions i ha de complir les normes com la resta de ciutadans de Madrid", afegeixen a Twitter.