Milers de fans de Bad Bunny van revolucionar aquest diumenge les xarxes amb motiu d'un concert molt especial que el cantant va compartir a través de YouTube i la plataforma Uforia.

Els seus seguidors esperaven veure'l a través d'una pantalla, però l'artista porto-riqueny els va sorprendre cantant sobre el sostre d'un tràiler ple de llums i recorrent els carrers de Nova York, cosa que va col·lapsar la Gran Poma.

L'intèrpret de 'Yo perreo sola', que cal dir que no va respectar les mesures de protecció contra el coronavirus, va presentar totes les cançons del seu últim disc, 'YHLQMDLG', en un xou que va transmetre en directe i de forma gratuïta mentre una multitud mirava de seguir el camió que anava escortat per la policia. I malgrat la insòlita situació, hi va haver fins i tot estrelles convidades, com Sech i J Balvin.

A l'acabar, Bad Bunny, de 26 anys, no va dubtar a baixar del camió i firmar autògrafs als fans congregats a la zona. Les xarxes socials es van inundar de vídeos de transeünts i fans sorpresos que es van trobar amb l'espectacle i que no van dubtar a immortalitzar-lo i compartir-lo a les xarxes socials.