29 de octubre de 2020
29.10.2020
Regió7

Dos pingüins gais roben els ous d'una parella de lesbianes per ser pares

Els animals ja van ser notícia l'any passat per robar un ou a una altra parella, que en aquest cas estava formada per un mascle i una femella

29.10.2020 | 13:03
Dos pingüins gais roben els ous d'una parella de lesbianes per ser pares

'Aruser@s' ha recollit durant el matí d'aquest dimecres una curiosa notícia relacionada amb el món animal. Dos pingüins mascles del zoològic de DierenPark, a Amersfoortlos (Països Baixos), han robat els ous d'una parella de femelles per aconseguir ser pares. Una espècie de 'segrest' sobre el qual la biòloga Evelyn Segura ha donat més detalls des de Lanzarote.

A través d'una connexió en directe, la comunicadora científica ha recordat que aquesta parella gai de pingüins ja va ser notícia el 2019: «Són els mateixos. L'any passat van robar un ou d'una altra parella entre mascle i femella».

Durant la seva intervenció en el programa de La Sexta, Segura ha explicat que el que han fet aquest any és «molt més estrany»: «Han robat directament tots els ous d'un niu d'una parella formada per dues femelles».

«En les aus és bastant habitual formar parelles amb individus del mateix sexe. Ho fan moltes espècies i els pingüins en són un gran exemple», ha indicat la biòloga, que, d'altra banda, ha afirmat que solen tenir uns grans dots per a la paternitat: «Només necessiten un ou fertilitzat. Després es dediquen en plenitud a la seva cura».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit