Amb les eleccions presidencials dels Estats Units molt a la vora, Barack Obama ha mostrat el seu suport al qual va ser el seu vicepresident, Joe Biden, i ha animat als ciutadans a que vagin a votar. Això sí, ho ha fet d'una manera bastant original: amb una canasta digne dels millors jugadors de la NBA.

L'expresident estatunidenc es trobava al costat de Biden en un institut de Detroit on s'anava a celebrar un míting del candidat demòcrata. Quan van passar per la pista del centre escolar, algú li va passar una pilota a Obama, que sense dubtar-ho va llançar un triple des de la cantonada que va entrar totalment net. Sense tocar cistella ni res.

Òbviament, el tir d'Obama va causar l'admiració dels presents. I és que el màxim dirigent dels Estats Units té un canell que podria ser molt desitjat per molts jugadors. "Això és el que jo faig", va dir l'expresident mentre sortia del pavelló.

Acompanyant el vídeo amb la frase "llança el teu tir", el mateix Obama ha volgut compartir el moment en el seu compte de Twitter, aconseguint en menys de 24 hores més d'11 milions de visualitzacions.