Poc més de dos euros. Aquest és el preu que li ha posat un matrimoni d'anglesos a les paperetes amb les quals pretenen rifar la seva casa, situada a Tenerife. L'habitatge, que està situat concretament a Fañabé i valorat en uns 423.000 euros, ha estat la residència de Gina Ironside, el seu marit Wayne i els seus dos fills, Louis i Poppy, durant els últims set anys.

El mitjà anglès Chronicle Live ha publicat recentment una entrevista realitzada als Ironside en la qual la dona va explicar que van venir a Tenerife principalment pel clima. "Pensem que era un gran lloc per a criar als nens. Aquí han tingut una gran infància i han anat a una escola increïble", va explicar.

No obstant això, ara que els seus fills han crescut i volen estudiar en universitats del Regne Unit, els seus pares volen canviar el seu lloc de residència també.

L'habitatge posseeix un gran jardí, jacuzzi i diversos espais oberts on descansar a l'aire lliure. "Vaig escoltar altres persones que havien rifat la seva casa i ens va atreure molt la idea a nosaltres de vendre-la i que algú guanyi la nostra bella casa", va explicar la dona després de ser preguntada per la peculiar manera de vendre la seva casa. "La idea ens la va donar un amic, que va ser el que ens va recomanar Prize Viles, una web especialitzada en rifes de propietats", va aclarir.

El sorteig, que va començar aquest dilluns 16 de novembre, s'estendrà fins al 16 de març de 2021. Per això s'han posat a la venda 230.000 paperetes. "Crec que la meva casa val al voltant de 430.000 euros, però la deixo completament moblada i pràcticament llesta per a entrar a viure, així que rebo la quantitat de 440.000", va agregar.

La superfície construïda de l'habitatge és de 467,48 metres quadrats dels quals 191,60 metres quadrats corresponen a les terrasses i jardins. L'interior es compon d'un gran saló menjador, una cuina moderna amb una àmplia gamma de moble, nevera encastada, rentavaixella i barra de desdejuni.

Hi ha tres habitacions dobles en el primer pis, dos d'elles amb bany en suite i cadascuna amb el seu propi balcó privat. Els mobles, segons s'indica en l'anunci de la rifa, són d'alt nivell. El pis inferior compta amb un altre dormitori doble i un gran estudi, sala de jocs i traster. En el garatge poden aparcar diversos vehicles.