15 de gener de 2021
15.01.2021
Regió7

El youtuber Ibai Llanos vol comprar el Reial Múrcia

L'streamer ha manifestat aquest dijous durant un directe en el seu canal de Twitch el seu desig d'adquirir el club

15.01.2021 | 12:10
Ibai Llanos durant el directe de Twitch d'aquest dijous 14 de gener del 2021

El creador de contingut Ibai Llanos, el millor streamer del món pels Esports Awards 2020, ha manifestat aquest dijous durant un directe en el seu canal de Twitch el seu desig de comprar el Reial Múrcia CF.

"Nois, crec que compraré el Reial Múrcia, el de veritat", ha manifestat el jove bilbaí de 25 anys davant de milers d'espectadors en un moment del seu directe que compartia al costat del també streamer i company de casa Reven. Ibai va matisar que ho faria "si es pot, en un futur" i que és "una idea" que té al cap. "No us penseu que ho compraré demà", va aclarir, per poc després expressar el seu desig d'ajudar a "un equip humil".Ibai Llanos no és el primer famós que s'interessa pel Reial Múrcia. L'any 2018 David Broncano, Ignatius Farray i Quequé, els humoristes de la Vida Moderna, van comprar 1.500 accions del club.

Vagi de debò o no, la idea d'Ibai si comprés el Reial Múrcia ha entusiasmat a centenars d'usuaris de Twitter que animen a l'streamer a dur a terme la compra a través de l'etiqueta #IbaiCompraelMurcia.

Fa uns dies Ibai va ser trending topic a Twitter per un aplaudit vídeo sobre els impostos després de l'èxit del murcià TheGrefg.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook