L'última criatureta que s'ha fet viral és un entranyable gata que s'ha fet famosa, sobretot a la Xina, pels seus plors i llàgrimes davant d'una càmera de seguretat mentre els seus amos eren de vacances a casa d'uns familiars per celebrar el nou any lunar.

Segons els seus propietaris, Fu Fu, la felina, que té dos anys i és de raça Shorthair, va respondre amb laments quan va sentir la veu de la senyora Meng, la mestressa, a través del monitor. A la casa, hi tenen instal·lat un sistema per comprovar que l'animal es troba bé mentre ells son fora i en van fent un seguiment a través del telèfon mòbil.

Les imatges dels plors van ser captades el 8 de febrer, a Xuzhou, a l'est de la Xina. És un vídeo de 17 segons que ha rebut més de 8 milions de "m'agrada" i que ha convertit a Fu Fu en la nova estrella de les xarxes socials i fins i tot ja té sobrenom, el gat abandonat (letf-behind cat).

Si fas clic al botó del play veuràs com Fu Fu plora amb llàgrimes als ulls, després que la senyora Meng el cridi amb el seu nom a través del monitor. Es pot escoltar la dona dient-li "em trobes a faltar" i "tornaré d'aquí a uns dies". Segons la propietària, li havia deixat menjar suficient per passar tots els dies que ella va ser fora i, de fet, en veure les imatges va decidir tornar abans del que tenia previst.