El vídeo viral de la «desinfecció profunda» del metro de Bilbao es va fer viral i ahir va arribar a ‘Informativos Telecinco’. El suburbà esmentat va immortalitzar el moment i ho va publicar al seu compte oficial de Twitter, cosa que va provocar nombroses rialles tant a la xarxa com del mateix Pedro Piqueras, que ahir no podia reprimir-se en ple directe.

A les imatges es pot veure aquest treballador netejant amb un epi i una manguera d’esprai les escales mecàniques, tot i que ho fa amb aquestes en moviment: «Una desinfecció intensiva segons publica el mateix metro, però com poden comprovar la feina del netejador resulta poc efectiva perquè ho fa pujat a les escales mecàniques en marxa», va començar relatant Piqueras.

El presentador esclatava a riure: «Devia estar desinfectant... Tota l’estona la mateixa zona... Perdó», es va disculpar, encara sense poder retenir el riure que li estava provocant veure les imatges al mateix temps que donava la notícia. La seva reacció ha donat també la volta a les xarxes, on s’ha fet viral.