Un passatger d'un vol de la companyia Frontier Airlines de Filadèlfia a Miami va acabar lligat amb cinta de plàstic al seient. Aquesta va ser la mesura que van prendre els auxiliars de vol després que el jove, de 22 anys, colpegés un membre de la tripulació i toqués els pits a dues treballadores més, segons han explicat les autoritats i recullen mitjans com The New York Times.

Un vídeo viral va poder captar com el passatger provocava i s'encarava amb els auxiliars de vol, presumptament begut, i com acabava lligat al seient. L'aerolínia estatunidenca ha emès un comunicat on explica que els treballadors que van dur a terme aquesta acció seran apartats temporalment dels seus llocs de treball mentre s'investiga la situació. Aquesta decisió ha estat criticada per l'Associació d'Assistents de vol i, de fet, l'aerolínia ja ha anunciat que el més adient és oferir un permís pagat als treballadors fins a la resolució final.

L'associació explica que aquesta situació és un exemple més de les hostilitats que es troben les tripulacions de companyies aèries nord-americanes des que s'han afluixat les restriccions de viatge per la pandèmia del coronavirus.