Una clienta va denunciar a Twitter la mala qualitat d'un producte del Mercadona i el resultat va acabar sent que l'aparença del producte, gnocchi al pesto, es va tornar viral i va ser motiu de burla a les xarxes ja que l'aliment no tenia res a veure amb el que es publicitava.

Sota la frase "Necessito respostes, Mercadona", la tuitera @Desahogada, amb més de 130.000 seguidors a la xarxa social, expressava la seva sorpresa després d'haver comprat uns gnocchi al pesto i descobrir l'abismal diferència entre la fotografia amb la qual s'anunciava el producte i l'aspecte original de l'aliment italià.

El que, aparentment, havia de ser una capa fina de massa de patata farcida amb força salsa, era en realitat una patata amb molt poca salsa al pesto que s'allunyava del producte.

Malgrat que la cadena de supermercats Mercadona es va disculpar amb la clienta i li va demanar referències del producte per tal de mostrar la seva preocupació amb el que denunciava, el producte ja s'havia convertit en viral i ja era víctima de mems per tot Twitter.