Diumenge passat, una jove de 21 anys es va trobar amb una situació bastant surrealista. Jennifer va donar positiu en un test ràpid d'antígens, li va enviar al seu pare per WhatsApp i, encara que a la fotografia es veia clarament la naturalesa de la prova, a ell no li va quedar molt clar.

En el vídeo que s'ha fet viral a TikTok amb gairebé 2 milions de visualitzacions, el pare de la jove creu que el positiu és d'un test d'embaràs. La noia, que a l'abril va tenir a la seva primera filla, no es va adonar que el seu pare no era conscient de la situació i li va contestar que demà aniria a fer-se un test. Al que ell, alarmat, li contesta: "Filla posa't un diu". En aquell moment, la filla esclata a riure i li diu "Papà, que és de covid". El pare contesta amb un àudio mort de riure: "Quin esglai m'has donat filla, pensava que estaves prenyada una altra vegada. Calla que m'estic pixant. Pensava que m'estaves ensenyant una prova d'embaràs".

El vídeo s'ha fet viral en les seves xarxes socials però s'ha compartit també per Twitter amb una publicació que ja té desenes de milers de m'agrada.