McDonald's va canviant cada cert temps la seva oferta de productes per tal que els clients puguin tornar i provar coses noves. Fa un temps, la cadena de menjar ràpid venia fingers de formatge, un producte fregit que va triomfar entre els amants del formatge i que ara es troba al Mercadona gràcies a un acord amb Fripozo.

Tot i que en altres països McDonald's segueixi comercialitzant aquest producte, a Espanya es van acabar retirant sense saber ben bé per què. Ara, es pot aconseguir aquest producte a la secció d'ultracongelats del Mercadona en forma de paquet de 300 grams. Cada paquet conté 900 kcal, 36 g de proteïnes i 75 g d'hidrats de carboni.

Fripozo, una empresa que es troba a Las Torres de Cotillas (Múrcia), ha compartit els ingredients amb els quals realitzar els famosos fingers: formatge gouda, pa ratllat, albúmina d'ou i oli de gira-sol. Ara bé, si ets al·lèrgic a la soja, cal anar amb compte, ja que aquest producte pot contenir traces d'aquest aliment. Pel que fa la resta, el preu del producte és de 2.2 euros i cada paquet conté entre 9 i 11 unitats.