Les pizzes precuinades són un dels productes més venuts als supermercats, tot i que poques d'elles ofereixen al consumidor un gust genuí. I algunes, fins i tot, pequen de tenir massa pocs ingredients. N'hi ha de tota mena i per aquest motiu l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), com fa habitualment amb aquest i altres tipus de productes, ha elaborat un estudi on recull les millors i les pitjors pizzes ultracongelades. Aquestes són les que sobresurten al rànquing i les seves puntuacions.

Les millors pizzes congelades de supermercat

  • Pizza de pernil i formatge de Tarradellas: 68 punts. La qualitat del seu embotit destaca per sobre de tot. Té un però: el seu preu és una mica elevat, 2,64 euros.
  • Pizza de quatre formatges de Tarradellas: 66 punts. Una de les més venudes al mercat estatal, ideal per complementar amb un altre embotit que tinguem a casa. És una compra segura, segons l'OCU.
  • Pizza de pernil i formatge de Hacendado: 66 punts. Casualment el seu fabricant és Tarradellas. 1,99 euros és el seu preu.
  • Pizza de pernil i formatge d'Alcampo: 64 punts. És l'única pizza d'aquesta marca que apareix al rànquing, i la seva puntuació la deixa en molt bon lloc. És la més barata: 1,85 euros.
  • Pizza massa fina pernil i formatge de Palaus: 64 punts. No és marca blanca i el seu sabor és notable. A més, costa bastant poc: 1,95 euros.