Les instal·lacions de Caldea van ser escenari aquest dilluns passat a la nit d'una baralla multitudinària i el detonant va ser una ventositat, segons explica el periodista bagenc Toni Solanelles al diari electrònic Altaveu.com.

Els fets van tenir lloc poc abans que el centre termal andorrà tanques les seves portes, a mitjanit. Els implicats van ser deu turistes, membres tots ells de dues famílies, que es van donar cops de peu, cops de punt i fins i tot es van acabar enfrontant amb agents de policia quan aquests s'hi van presentar alertats pels serveis de seguretat de Caldea.

Tres dels participants de la baralla van acabar detinguts i posats en llibertat dimarts al vespre "prèvia condemna simbòlica ràpida", relata Solanelles. Dos dels detinguts van ser arrestats pels cops i una tercera dona pels insults que va llançar a la policia.

El periodista bagenc, explica que l'origen de la trifulga va ser un pet. "Diversos clients del termolúdic estaven a la zona dels vestidors, a punt ja de deixar les instal·lacions del centre escaldenc; per motius desconeguts, un dels usuaris s’hauria acostat a un altre i sense solta ni volta hauria deixat anar un pet al seu costat. I a partir d’aquí es va embolicar la troca. Qui es va sentir agredit, va insultar qui havia deixar anat la ventositat, que s’hi va tornar amb paraules. Insults".

Quan els dos primers implicats van començar a donar-se cops, els membres de les seves famílies (gairebé tots) es van sumar a la baralla, que no va parar fins que va arribar la policia. El resultat: lesions a les mans i la cara i tres detencions.