Estar als núvols, en sentit literal. El jove barceloní, Jaume Mallart, ha aconseguit capturar una estampa icònica de Sant Jeroni, el cim més alt de Montserrat. Ho ha fet en format de videoblog que ha penjat al seu perfil de Tiktok, una de les xarxes socials més importants en l’actualitat per la seva capacitat d'entretenir els usuaris amb vídeos de curta duració.

Amb només quinze segons, Mallart ha obtingut mig milió de visualitzacions i milers de comentaris en què usuaris envejosos demanen saber la localització de la gravació. La viralització del vídeo, que es va fer un 12 de març i no havia sortit a la llum fins ara, està justificada. En ell es mostra un paisatge poc registrat d'un dels paratges naturals més destacats de la Catalunya Central: les vistes des del capdamunt del cim queden amagades per una capa uniforme de núvols que fa l'efecte d'estar al cel.

@jaumemallart

Te vienes a la aventura ?❤️‍🔥✨ IG/jaumemallart ##viral##sunrise

♬ sonido original - Jaume Mallart

En una publicació al seu perfil d'instagram, Mallart comenta que per poder capturar aquesta estampa idíl·lica va sortir amb un grup d'amics de Monistrol de Montserrat a les sis de la tarda i van passar tota la nit pujant la muntanya amb l'objectiu de veure l'alba a Sant Jeroni. "Després d'una llarga nit passant molt de fred, ens vam aixecar per veure sortir el sol i va ser una sorpresa" finalitza el text que acompanya l'impressionant fotografia.