La sisena onada de la covid també ha afectat alguns influencers bagencs. Però al mal temps, bona cara. Aprofitant les xarxes socials com altaveus, han mostrat als seus seguidors com ho estan vivint, i ho han fet d'una forma entretinguda que no deixa indiferent a ningú.

Nadine Romero, accèssit de comunicació dels premis Regió7 2021 i TikToker, ha explicat amb el seu particular humor com va viure la nit de Nadal. La manresana bromeja amb el confinament durant les festes i assegura que, tot i no poder sortir de casa, s'ha de celebrar amb glamur. Ho va fer mostrant com va maquillar-se i la roba que va triar per viure una nit màgica des de casa.

@nadineromero3 Uss agradaaa? Vosaltres tambe esteu amb covid? Espero q no! ✨ us llegeixo✨ #parati #foryou #foryoupage #fyp #viral #outfit #nadal #navidad #regalos #regals #pertu ♬ sonido original - nadineromero

Dies abans d'anunciar el seu positiu, Romero va oferir un tutorial de com fer-se un test d'antígens. La bagenca assegurava haver sigut contacte estret d'un positiu en aquell moment, motiu pel qual va ensenyar els seus seguidors a fer-se l'autodiagnòstic.

@nadineromero3 Acompanyeu-me a fer-me el test RAPID! Quants testos porteu fets ja?😂 IG: nadineromero #storytime #test #foryou #fyp #viral #foryoupage #humor #pcr #covid #pertu ♬ sonido original - nadineromero

El TikToker Alex Tous també ha hagut d'aïllar-se, però ha volgut fer partícips els seus seguidors del dia a dia durant el confinament. "Estic confinat a l'habitació, com mitja Catalunya i la meva mare m'ha portat un sopar sorpresa a l'habitació. I és pizza!", exclama el bagenc. En diferents vídeos, Tous apropa el seu dia a dia, que és el mateix que viuen moltes persones que s'han hagut de tancar en espais petits per no contagiar els seus familiars.

@alextouspont

Happy kid right now:)

♬ original sound - Alex Tous

El YouTuber i podcaster manresà Jordi Wild (Jordi Carrillo) tampoc s'ha escapat de la covid. "Comencem bé Nadal" deia el dia 23 de desembre, anunciant el seu positiu a les xarxes socials.

El seu pare, Papa Giorgio que es deixa veure habitualment en els vídeos de l'influencer manresà, ha volgut posar-li un toc d'humor a la situació. "Així vaig a visitar el meu fill a casa seva per evitar ser contagiat", explica, equipat amb unes ulleres i un tub respirador. "Les àvies m'han vist i m'han dit que soc un extraterrestre", argumenta.

Tot i estar confinats per covid, els influencers bagencs busquen normalitzar la situació i donar un missatge de positivisme als seus seguidors.