La cançó Ay Mamá de Rigoberta Bandini (Paula Ribó), que s'ha convertit en tot un himne arran del Benidorm Fest, acumula versions que busquen diferenciar-se de l'original. L'exconcursant del programa La Voz Júlia Moumen li ha posat veu a una versió en català que triomfa a les xarxes.

En 24 hores, aquesta versió ha aconseguit més de 7.000 m'agrada a TikTok i 300 a Instagram. En el cas d'aquesta última plataforma, que sí que mostra les reproduccions dels vídeos, l'Ay Mamá de Moumen ha superat les 2.000 visualitzacions.

@juliamoumen tot un himne ✨🌺💪🏼💜 #estiktokat #eurovision #rigobertabandini #benidormfest #català #aymama ♬ sonido original - juliamoumen

L'Ay Mamá en català triomfa les xarxes i acumula centenars de comentaris positius dels usuaris. "Sense desmerèixer l'original, la versió catalana és més maca", diu Viggo Moon a TikTok. "Em sembla que la versió que has fet en català és millor que l'original", afegeix divertoxicos_educa a la mateixa platafoma.

Alguns usuaris fins i tot han demanat una col·laboració entre Moumen i Rigoberta Bandini, que també és catalana. "M'agrada la teva versió. Rigoberta l'hauria de gravar a duo amb tu", contesta Gapblack.

La cançó del moment acumula desenes de versions alternatives cada cop més diverses. Sigui en quin idioma sigui, qui la versiona, triomfa.