Els números musicals solen ser el plat fort del programa "Polònia" de TV3 i aquesta setmana, l'espai de sàtira ha tornat a apujar el llistó amb una nova versió d' "Ay mamá", el nou himne creat per Rigoberta Bandini i que va quedar a les portes de representar Espanya a Eurovisió. La cançó del Polònia porta per títol "Ay papá", la interpreta Rigoberto Borboni i és una sàtira de la monarquia espanyola. La lletra, així com l'escenografia i la coreografia es mereixen els 12 punts.

"Ay mamá" no va guanyar el Benidorm Fest, però ha calat entre la població i Rigberta Bandini  (Paula Ribó) s'ha col·lat entre les 200 artistes més escoltades del món a Spotify en menys d'una setmana. Sona a arreu i se n'estan fent paròdies i versions, com la cover en català que vam recollir ahir. L'exconcursant del programa La Voz Júlia Moumen li ha posat veu i en 24 hores ha aconseguit més de 7.000 m'agrada a TikTok i 300 a Instagram.

Mario Jefferson és un altre cantant que s'ha fet viral en les últimes hores gràcies a "Ay mamá". L'artista ha recreat les veus d’onze artistes del pop espanyol. El resultat deixa amb la boca oberta.

Les ‘11 veus’ de Mario Jefferson: així sona la seva versió de l’‘Ay mamá’ de Rigoberta Bandini