La revolució que ha causat la portada del nou disc, Motomami, i l'estrena de la cançó Saoko no han sigut els únics temes sobre Rosalía presents a les xarxes en els últims dies. La notícia que avançava aquest dimarts Regió7 i confirmava aquest divendres sobre la compra de la casa modernista La Morera per part de l'artista i la seva parella, Rauw Alejandro, també ha omplert Twitter, Facebook i Instagram, entre altres, de comentaris.

Els bagencs s'han mostrat contents amb la notícia de compartir territori amb les dues estrelles de la música. "Parlem molt de la nova cançó de Rosalía, però poc de la casa que vol comprar-se a Manresa. Quan va sortir la notícia, tot just arribar a casa, la meva mare va venir cap a mi cridant que Rosalía seria la nostra veïna", ha explicat @AlbaritoJo a Twitter.

L'usuària @xavalapecas també ha recordat que, ara, a banda de ser veïna del youtuber manresà Jordi Wild (Jordi Carrillo), també ho serà de les dues estrelles internacionals de la música.

D'altres, han somiat amb una trobada amb els artistes que han comprat La Morera durant un passeig per la ciutat. "Mira que bé! Igual els veiem fent gelats per la Xixonenca aquest estiu", ha exclamat @laurasanmiquel_com en una publicació de Regió7 a Instagram."M'agradaria trobar-me a Rosalía comprant al Zara de Manresa", ha apuntat @adriianaramoss a Twitter.

Tampoc han faltat els comentaris irònics sobre la casa triada per part de Rosalía i Rauw Alejandro. "Uix! Li falta una mà de pintura a la porta d'entrada!", ha dit doller52 a Instagram, tot referint-se a l'aspecte de l'estructura de l'edifici. "Ho pintaran ells, així poden estalviar", li ha contestat @ari_inni.

8

Així és la casa de La Morera de Manresa per fora Mireia Arso