Siguis solter o tinguis parella, l'humor mai pot faltar en dies com el de Sant Valentí. Aquesta data fa que les xarxes s'omplin de felicitacions, algunes de caràcter irònic i d'altres que busquen divertir el receptor. El dia dels enamorats suposa una excusa perfecta per als més enginyosos, que inunden Twitter, Instagram i Facebook, entre altres. Totes et poden servir per felicitar el dia al teu entorn, siguis dels que vol sorprendre la seva parella o dels que vol felicitar els amics. Et proposem un llistat d'imatges enginyoses que pots enviar aquest 14 de febrer.

Sens dubte, el rei dels mems de Sant Valentí torna a ser el que fa referència a una escena de la pel·lícula d''El senyor dels anells'. En el film, es poden veure Sam darrere de Frodo dient-li "Esperi'm senyor Frodo". Els usuaris de les xarxes socials han transformat aquesta escena en el mem del 'Sam va lentin' que fa una clara referència al que es pot veure a la pel·lícula.

Altres d'aquestes imatges virals fan referència a pel·lícules i sèries molt populars, com són Harry Potter o Els Simpson.

Els jocs de paraules tornen a triomfar, en aquest cas per l'original felicitació d'una farmàcia. "Feliç Ventolin. Pels que asmen molt". Aquesta és la peculiar felicitació del comerç que s'ha fet viral a les xarxes socials.

Les referències a animals tampoc poden faltar aquest 14 de febrer de 2022. "L'important és mantenir viva la llama", publica @majogm amb un muntatge on es pot veure una sanitària atenent aquest animal de coll llarg tan popular als mems.