La Torre Glòries de Barcelona obrirà el seu mirador de 360 graus al públic el pròxim 20 de maig, amb l’objectiu d’oferir vistes de la ciutat a 125 metres d’altura i convertir-se en un espai cultural multidisciplinari que uneixi art, tecnologia, divulgació científica i compromís ambiental.

L’espai acollirà l’única instal·lació artística permanent, multisensorial i transitable de l’artista contemporani Tomás Saraceno al sud d’Europa, ha explicat aquest dimarts en un comunicat Mediapro Exhibitions –Grup Mediapro–, a la qual la propietària de l’edifici (Merlin Properties Socimi, SA) ha encarregat el disseny i la gestió del projecte multidisciplinari.

Es tracta d’una obra d’art que, suspesa a la cúpula, convida a reflexionar sobre les ciutats i la interconnexió que hi ha entre tots els elements que constitueixen l’ecosistema urbà.

A la venda

Les entrades per poder visitar l’espai es posaran a la venda aquest dimecres a les 10 h a la pàgina web del mirador a partir de 15 euros i en diferents modalitats. Totes les visites inclouen un servei d’audioguia en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

El Mirador Torre Glòries es va començar a gestar el 2017, quan Merlin Properties va demanar a Mediapro Exhibitions que creés una proposta expositiva per a l’edifici, dissenyat pels arquitectes Jean Nouvel i Fermín Vázquez i inaugurat el 2005.