David Bustamante boxejarà el pròxim 26 de juny a "La Velada del Año" un esdeveniment organitzat pel conegut streamer Ibai Llanos, que consisteix en diversos combats entre gent coneguda en una mateixa tarda-nit. Inicialment, hi havia de participar l'actor Jaime Lorente, que ha hagut de declinar la invitació a causa del rodatge d'una sèrie el nom de la qual encara no ha transcendit. La productora ha recomanat l'artista evitar exposar-se a perills que puguin posar en risc el seu estat físic, segons va informar el mateix Llanos.

Quan es va anunciar que l'estrella de "La Casa de Papel" i "Élite" no podria combatre, hi havia diversos noms sobre la taula sobre quin podia ser el substitut. Finalment, el nom escollit ha sorprès per no trobar-se entre els més mencionats a les xarxes. A Internet, l'anunci no ha passat desapercebut i s'ha omplert de reaccions sobre el fet que el substitut de l'actor fos el cantant David Bustamante, entre elles destaca la del manresà Jordi Wild.

Les entrades per anar a veure l'esdeveniment s'han esgotat en menys de 30 minuts i actualment només hi ha disponibles entrades per un mínim de 247 euros.